Semester!

Arvid och jag inledde semestern med att baka idag! Arvid fyller fyra år på onsdag och det kommer bli flera firanden med familj i omgångar. I helgen gjorde jag egen glass, maränger, rabarbersaft och idag har vi bakat bullar och två sorters kakor. Nu får det vara nog 😉 Arvid var mycket engagerad ett tag men tröttnade mot slutet. Men äta kakor tröttnar man ju däremot inte på 😋

Denna första vecka har jag lite grejer att bocka av som att putsa fönster och städa förrådet mellan allt fikande. Nästa vecka är även Pascal ledig och då blir det lite mer klassiskt semestrande! Vi har lånat min mosters kanadensare och har tänkt ge oss ut med både hundar och barn och tälta på lämplig ö. Det kommer nog bli en utmaning, men kul! Några längre resor blir det inte nu, men lite senare ska vi vandra i fjällen! Första gången med fjällen sommartid för oss, det kommer bli en upplevelse är jag säker på.

Publicerat på 02 juli 2018, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Semester!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: