Två luciatåg på en dag

Igår var det dags för julbord och lussefirande på slottet, en liten förmån vi som jobbar på Länsstyrelsen i Östergötland har. Maten var som vanligt inte fantastisk (det är kanske bara hemma vi äter ett riktigt gott vegetariskt julbord?) men luciatåget var så charmigt! Det är en gymnasiesärskola som uppträder för oss och de gör ett fantastiskt fint jobb! Jag sitter varje år och försöker låta bli att gråta så det syns. För gråta, det kan jag inte låta bli!

Direkt efter var det dags för luciafirande hos Arvids dagmammor! Otroligt söta små ungar rev av ett stort antal sånger iklädda lucialinnen och tomtedräkter. Två stycken små luciatomtar var det och det ena är min ❤️

Efteråt åt vi lussekatter och pepparkaka. Ett något kraftigt fika för någon som kom precis från en rejäl tallrik med ostkaka. Jag var mätt hela kvällen, skönt att vi vara åt soppa hemma!

Publicerat på 14 december 2018, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Har hört att restaurangen i Syas stationshus är fantastisk på veganskt julbord, har inte testat själv men hört det av personer som inte är veganer själva 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: