Älskade vinter!

När det är vinter på riktigt med snö och skidåkning, då gillar jag verkligen vintern! Idag blev det premiär på skidorna för året i Tinnerö med Åsa och Anna! Arvid var med och satt på en pulka som jag tänkte dra. Det gick.. sådär. Det var rätt tjock lössnö och det var otroligt tungt! Jag spände Monster framför och det gick något lättare men han drar inte så att han får träningsvärk direkt. När vi kom ut på den plogade grusvägen gick det betydligt bättre men sen blev det obanat igen och jag fick ge upp och vända. Men då hade vägen tillbaka blivit plogad och det gick riktigt bra! Arvid och jag körde lite vidare på vägen innan vi vände och värmde frusna händer och började fika innan de andra kom och anslöt sig.

På förmiddagen tog jag äntligen ner flaggstångsbelysningen. Hundarna var ute och satte sig så fint bredvid varandra! Som att jag arrangerat dem, men det var helt och hållet slumpen.  Så fina killar jag har ❤

Publicerat på 03 februari 2019, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Älskade vinter!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: