Herr och fru Fyrberg!

Igår gifte vi oss, Pascal och jag, i Linköpings stadshus! Det var väl på tiden nu när vi varit ihop i drygt 10 år 😜

Namnet

I samband med vigseln byter vi namn till Fyrberg! Namnet Fyrberg kommer från min mormors mor Hedvig Axelina Fyrberg och hennes far Axel Wilhelm Fyrberg. Mitt namn Hedvig kommer också från min mormors mor, samt hennes mamma och mormor som hette Hedvig Kristina Månsdotter respektive Hedvig Christina Johansdotter. Ett riktigt släktnamn alltså! Jag har också tagit bort Kersti från mitt namn och nu heter jag Hedvig Eleonora Fyrberg! Pascal och Arvid byter också till Fyrberg så att vi nu heter samma sak i vår familj ❤️

Ringarna

Våra ringar är gjorda hos Sandström de Wit i Linköping! Mina ringar är gjorda av min farmors förlovningsring och min mormors vigselring. De smältes ner och samma guld finns nu i mina ringar. Vi hade tidigare ringar i titan som vi inte var nöjda med och gjorde därför två nya ringar till mig och en ny till Pascal. Det känns väldigt fint att ha ringar som är en sammansmältning av två av mina nära anmödrars ringar ❤️❤️

Bilderna

Min fina vän Karin Froom tog fantastiskt fina bilder på oss igår före vigseln! Vi höll till i närområdet runt stadshuset, det finns verkligen fina miljöer i vår stad.

Publicerat på 07 mars 2020, i Familj. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Vad fint, grattis ❤

    Gilla

%d bloggare gillar detta: