Yeti fyller 7 år!

Herregud vad åren går. Min unghund fyller 7 år! Hur gick det till? Helt galet! Yeti har utvecklats från en klängig och intensiv unghund till en väldigt cool och kärleksfull vuxen hund. Yetis största kärlek är människor och hans största intresse är vallning och att hänga med matte. Yeti vill kramas och sitta i knät på alla han möter, trots att han är snäppet för stor med sina 23 kg. Men det är inte ett problem tycker Yeti, finns det hjärterum finns det stjärterum 😍

Yeti har utvecklats massor i vallningen det senaste året och det ska bli väldigt kul att se vart vi kan nå i år! Tyvärr är det ju coronastopp på alla tävlingar men det är ju inte stopp på att träna!

Fina Yeti-Skluffen, hoppas du har många fina år innan du blir pensionär 😍😍😍

Publicerat på 04 april 2020, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Yeti fyller 7 år!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: