Så kan det gå!

Jag skulle ju avpollettera den här bloggen hade jag tänkt, sagt upp domännamnet och allt. Men så plötsligt landade jag i att jag kanske ska blåsa liv i den istället? Jag gillar ju att skriva och det här är ju min ursprungliga plats, mitt bo.

Egentligen handlar denna plötsliga inspiration om en tröja. Jag började sticka för 1,5 år sedan och när Lovis kom blev jag sugen på att sticka en bärtröja, en tröja som når runt oss båda. Jag letade, men hittade inget mönster och då bestämde jag mig för att göra ett själv. Jag menar, hur svårt kan det egentligen vara?

Inte alls omöjligt visade det sig. Den största svårigheten var att få tid att sticka med ett litet spädbarn som inte alls förstått tjusningen med stickat. Tröjan blev klar till slut, Pascal tog en snabb bild innan jag gick på premiärtur och jag lade upp bilden i ett par grupper på sociala medier. Och.. Det exploderade! Jag har aldrig haft så många likes på en bild någonsin, totalt mer än 4500 likes. En hel del frågade efter mönster och det fanns ju bara i mitt eget huvud, förutom det mönstret jag utgått ifrån och det hjälpte ju inte.

Mönstret plitades ner igår och finns nu att köpa på Ravelry! Här för att vara mer exakt! Mönstret på oket är inte mitt, utan det är själva bärtröjan som jag äger så att säga 🙂

Vad ska detta leda till nu då? Jag vet inte men bara att jag har lagt upp ett mönster för försäljning som några redan köpt känns som ett stort steg!

Som socialt medium är ju bloggen egentligen i princip död, samtidigt saknar jag verkligen bloggen där ju texten är i fokus och inte bilden. Jag får sällan ur mig några kloka tankar, om alls några, på Instagram. Vi får väl se om jag kan lyckas få ur mig mer här 🙂

Publicerat på 30 december 2021, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

%d bloggare gillar detta: