Vad hände egentligen 2021?

Jag bloggade visst inte alls på hela 2021. Helt galet, men jag tappade lusten till det mesta under vintern och våren i min graviddimma. Jag ska försöka få ihop någon form av krönika tänkte jag, såhär på årets första dag.

Januari

Jag var trött, vi gick promenader i Tinnerö och Viggeby naturreservat, hälsade på syrran i Stockholm och fick besök av Pascals syster med familj! Jinn fyllde 1 år och katten Kattis och Jinn lekte, mycket!

Februari

Vi gick ut med att jag var gravid 😍 jag och Arvid hade spa, vi påbörjade renovering av badrummet uppe och vi åkte till kulturreservatet Öna och åt kolbulle!

Mars

Vi firar vår första bröllopsdag, små söta lamm föds, Arvid tappar sin första tand, Monster fyller 12 år, Jinn börjar löpa och Arvid tar sitt första bad i nya badrummet!

April

Fler lamm föds, jag blir tjockare, fåren blir klippta, jag vallar och Arvid är en påskkärring. Yeti fyller 8 år! Vi går en promenad i ett naturreservat utanför Finspång i härlig fårsol.

Maj

Vår fina kisse Kattis blir påkörd och dör.. Jag fyller 42 och firas stillsamt. Våren kommer, jag är sjukskriven på halvtid och sover mest utöver jobb och hundpromenader.

Juni

Denna månad gick inte av för hackor.. Först en sväng till Uppsala för att fira svärfar, första skolavslutningen för Arvid och sen gjorde Lovis entré med buller och bång i vårt nya badrum! Vi var inne på förlossningen på natten men blev hemskickade och sen tog vi oss inte in igen. Vi hann bara hem innsn vi blev inlagda för solning för att lillan var gul. Resten av månaden blev bebisbubbla, återbesök på sjukhuset, bvc, och traumatiserad mamma efter den turbulenta förlossningen.

Juli

Arvid fyllde 7 år, vi fick mycket besök av släkten och sen gjorde vi en del utflykter till Kolmården, till min moster på ön, Stendörrens naturreservat och Astrid Lindgrens Värld. Fattar inte nu i efterhand hur jag orkade? Pascal fyllde år och vi fick kycklingar också! Och jag tävlade med Yeti, det var kul!

Augusti

En lite lugnare månad. Arvid hade kalas och började ettan. Jag såg till fåren, gick med hundarna och tog hand om Lovis. Vi var på kusinträff med kusinerna på min mammas sida! Tyvärr stort bortfall pga sjukdom. Jinn fick ett fult sår på nosen och fick äta antibiotika.

September

Vi hälsar på moster Bitte, moster Barbro och Anders hälsar på oss, alla Pascals syskon och familjer hälsar på oss. Vi grävde upp ett trasslande avlopp från nyrenoverade badrummet och upptäckte att det inte alls var påkopplat..

Oktober

Jag och Lovis går på konferens på Vildmarkshotellet, Jinns höfter röntgas med AA! Vi går på mysigt halloweenfirande på Kolmården och Arvid är Pikachu på skolans utklädningsdag.

November

Arvid började på Strövarna och sen blev vi sjuka hela familjen. Lovis blev jättesjuk och gick inte upp i vikt som hon skulle. Ja det var lite elände med alltsammans.

December

December kom med buller och bång. Vi fixade julklappar, köpte en ångtvätt och jag stickade klart min bärtröja! Den blev poppis på sociala medier, jag fixade en mönster och nu går det att köpa! Vi firade jul som vanligt med syrran, hälsade på familjen i Uppsala i mellandagarna och firade nyårsafton själva hemma.

God fortsättning på det nya året önskar jag er alla!

Publicerat på 01 januari 2022, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vad hände egentligen 2021?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: