Det blev en Finn!

Tack för alla fina namnförslag! Jag hade nog valt Fabian eller Frans, men så kom Arvid med ut i stallet och ville att lammet skulle heta Sara! Det var ju både fel kön och bokstav så han fick tänka om. Han behövde inte lång betänketid för att bestämma att lammet skulle heta Finn efter huvudpersonen i favoritserien Äventyrsdags!

Finn och Disa ❤️

Finn går med mamma Disa i en egen box just nu men ska få komma ut till de andra imorgon. Det är två tackor till som ska lamma men de visar inga tecken på att vara nära än, trots att Cilla borde lamma i nästa vecka enligt min notering.

Monster håller tackorna!

Jag gav e-selen till tackorna idag och Monster assisterade och höll dem i hörnet. Det går otroligt mycket lättare att fånga får när en hund tränger in dem i ett hörn!

Publicerat på 26 januari 2022, i Fåren. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det blev en Finn!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: