Sticksjön runt

Arvid går på Strövarna i Borensberg och då föll det sig så att jag fick slå ihjäl 1,5 timme med dåligt mobilbatteri i en skog jag inte hittar i. Det blev till att snåla på batteriet och bara ta ett fåtal bilder ifall jag skulle behöva telefonen för att hitta rätt.

Jag tog mig runt Sticksjön tryggt och säkert utan att gå vilse med Lovis i sjalen och hundarna på fast mark, trots att de var väldigt frestade att ge sig ut på isen. Det var en riktigt trevlig slinga på runt en timme!

Vi mötte upp Pascal för en sen lunch och semla på Vedugnsbageriet och sen har jag stickat i rasande fart. Måste bli klar med min varma kofta innan vintern är slut och helst precis lagom till att nästa garnleverans kommer 😉

Publicerat på 12 februari 2022, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sticksjön runt.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: