Far, får får inga lamm?

Vart är mina lamm börjar jag undra? En tacka av tre har lammat, Nele har iaf lite juver men Cilla ser ut som en ungtacka 😳De borde lamma inom tre veckor, annars har de helt stått över Edvins charm. Både Edvin och damerna har fått lamm innan så det är inga fertilitetsproblem med i bilden.

Jag hade ju hoppats på kanske ett bagglamm till och två tacklamm om man nu får önska kön, men kanske får jag vara glad om det blir något mer alls?

Lammet Finn växer åtminstone så det knakar men blir han ensam bagge blir det ju lite tjorvigt att lösa vem han ska gå med i sommar.. Nåja, än är det några veckor kvar!

Jag har, efter tips, köpt baljor att ge hö i för att minska spillet men mina får verkar särdeles bra på att få ut hö på backen ändå. Möjligen om jag köper ytterligare en och bara fyller dem till 75 %?

Publicerat på 18 februari 2022, i Fåren, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Far, får får inga lamm?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: