Vintern hörde min bön

Minns ni att jag gnällde på vädret häromdagen? Vädret hörde mig! Tyvärr är det plusgrader men snön ligger än och vi har haft en härlig vinterdag. Arvid har bara tjatat om att leka med en kompis i lovtristess men jag fick med honom ut efter hundpromenaden och så byggde vi en igloo!

Lovis invigde bebispulkan i hemstickad ylletröja och fårskinn
På hundpromenad i solsken och snö, underbart!
Yeti poserar
Jag är glad att vi har vår hage att gå i 🙂

Nu sover hundarna sött och jag har druckit varm choklad och spelat spel med Arvid.

Jo, just det, jag satte saxen i min senaste stickning också, en Foykakofta. Det är alltid lika läskigt! Nu ska jag sticka på knappslå och sy fast knappar. Jag hoppas den är färdig inom några dagar 😀

😬😬😬

Publicerat på 23 februari 2022, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. Hej hej! Hittade din mysiga blogg via Underbara Claras inlägg om mysiga bloggar. Och jag var ju bara tvungen att kika in här eftersom du nämnde hundar och stickning:D Jag lever ju själv för mina hundar och mitt handarbete.
  Har stickat en kofta som ligger och väntar på att jag ska klippa i den… Men jag har aldrig gjort det förut så den har hamnat i en påse medan jag samlar mod och inspiration. Funderar fortfarande på hur jag ska göra innan jag klipper…virka..? sy på maskin..?
  Ha en fin helg!

  Gilla

  • Välkommen! Ja det är klart du ska klippa den! Jag sydde med symaskin tre gånger per sida, två gånger sicksack och en gång raksöm och sen klippte jag emellan. Men tyvärr tog garnet slut nu så jag måste vänta innan den kan bli klar 🙂

   Gilla

%d bloggare gillar detta: