Foykakofta

Igår sydde jag fast knappar på min nya kofta! Den är stickad i alafosslopi och dubbelt lettlopi, sen har jag klippt upp den och sytt i knappar. Den är tjock och härlig!

Ni känner kanske igen mönstret från min bärtröja? Det är samma mönster fast detta är koftavarianten. Jag kände att jag ville ha en jag kan använda utan bebis under också 🙂 Jag stickade i S på bredden och i M på längden, det blev rätt lagom!

Publicerat på 02 mars 2022, i Stickning och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jättefin! Hoppas att jag någon gång kan ha råd att sticka en tröja/kofta i riktigt ullgarn som Lettlopi. Jag vet att en del tycket det är ett stickigt garn, men jag har stickat så många vantar med lettlopi att jag har vant mig tror jag…:D Eftersom jag dessutom har stickat en hundtröja i Lettlopi till min minsting så vet jag hur sjukt motståndskraftigt garn det är! Bästa hundtröjgarnet:D

    Gilla

    • Jag klarar inte Lettlopi direkt mot huden men som ytterplagg eller tjocktröja funkar det ju perfekt! Mina hundar fick tröjor i Alafosslopi, men det är ju typ samma sak 🙂

      Gilla

%d bloggare gillar detta: