Pappersbröllop!

Tänk att det redan gått två år sedan vi gifte oss! Det har hänt så mycket och så lite på samma gång sen dess. Pandemin som gjort att allt roligt har ställts in, samtidigt som jag både hunnit vara gravid, föda barn och att Lovis hunnit bli 8,5 månader. Jinn var en liten valp på bara 9 veckor då och nu är hon fullvuxen och en fin vallhund.

Vi gifte oss så turligt precis innan pandemin bröt ut på riktigt i Sverige, bara dagar efteråt stängdes samhället ner och min moster och Pascals pappa hade inte kunnat eller velat åka ner och fira med oss. Att det blev just den 6e var en ren slump, det var gratis att gifta sig på en fredag i stadshuset och jag ville inte gifta mig veckan efter på fredagrn den 13 🤣

Min fina vän Karin tog fantastiska bilder på oss som jag satte ihop till en fotobok! Ett underbart minne från en rolig dag ❤️

Idag firade vi med en promenad i Tinnerö och strax ska vi äta en god risotto. Jag är i sluttampen av en förkylning och kan inte göra saker med folk, åtminstone idag också. Vi tog med lite varm o’boy och resterna av en kladdkaka som vi avnjöt på en sten medan Lovis försökte äta så mycket gamla eklöv som rimligtvis gick in i munnen. Vädret var härligt med strålande sol och hopp om våren.

Publicerat på 06 mars 2022, i Kärlek och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Pappersbröllop!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: