Sjaldille, semestersjalar och Night Owl

Jag undrar lite för min själv varför jag faller för så dyra och komplicerade hoobys? Varför ska jag just gilla hundar och vallning och därmed både ha tre hundar och ett stall med 7 tackor? Det hade ju varit enklare att gilla typ tennis, inbillar jag mig utan att ha en aning om vad jag pratar om.

Att bära barn är ju väldigt enkelt egentligen, det finns mängder av selar och sjalar som inte kostar särskilt mycket och som gör att man kommer ifrån vägar och ut i skog och mark även med en bebis. Samtidigt är det roligt att ha vackra sjalar och alltså, ni anar inte hur mycket vackert det finns! Det är väldigt lätt att bli hooked tills man inser hur mycket pengar det handlar om! Jisses, på Arvids tid var det inte alls lika dyrt och de handvävda sjalarna var inte alls lika många. Nu finns en massa väverskor som gör otroligt vackra sjalar som gör att man bär 7-åringar i timmar och det känns som moln på axlarna. Enligt beskrivningarna alltså, jag har inte provat.

Tyvärr så är det svårt att köpa sjalar när alla ens pengar gått till djursjukhuset och till företaget som reparerar värmepumpar och när börsen sjunker som en sten mot havets botten och kapslar in ens besparingar på okänd tid. Men är det då inte helt underbart att det finns communitys på Facebook där man skickar runt sjalar på semester till andra bärsjalsälskare så att man får prova något vackert bärdon i en vecka eller två? En otroligt bra ide tycker jag! Jag har nu förmånen att prova två fantastiska sjalar denna vecka! Att det blev två samma vecka är slumpen men att jag inte upptäckte det innan det var för sent är mitt eget fel så nu kommer jag ha grov beslutsångest inför varje promenad.

Idag har jag därför provat den här helt fantastiska Melica Woven Night Owl, och ja, den är helt otroligt vacker 😍

Det blir en rolig bärvecka helt klart!

Publicerat på 08 mars 2022, i Bära barn och märkt , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sjaldille, semestersjalar och Night Owl.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: