Äggamacka

Det är något med att äta utomhus. Jag minns när vi paddlade i Järnlunden 2018 och stekte nuggets och korv och kokade makaroner på en klippa och åt med ketchup och senap. Jag minns fortfarande hur otroligt gott det var, mat som jag verkligen inte tycker är någon gastronomisk höjdare i vanliga fall.

Idag hade Arvid Strövarna och under tiden gick Pascal, jag och Lovis med hundarna runt Sticksjön. Vi stannade halvvägs och åt väldigt god äggamacka med kaviar och varm choklad i solskenet och lyssnade på isen som mullrade lågt i bakgrunden.

Monster passade på att äta en bit ur Lovis hand.

Arvid grillade korv och åt donout på Strövarna under tiden. De tränar på att tälja med kniv och att tända – och släcka! – brasor. Bra friluftskunskap att ha ju! Jag väntar fortfarande på en täljd smörkniv, möjligen får jag vänta ganska länge på den.

Publicerat på 19 mars 2022, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Kul att du har hittat in till min blogg:D Jag är dock ganska dålig på att svara på kommentarer men jag uppskattar dem verkligen och läser alla med nöje <3.

    Själv minns jag hur gott maten alltid smakade på våran båt när vi växte upp. Det är något med den friska luften som gör att allt ätbart smakar extra gott:D

    Gilla

%d bloggare gillar detta: