Picknick vid Smedstad dammar

Lite spontant hängde jag med Johanna, Sixten och lilla Maja till Smedstad dammar på förmiddagen! Maja var helt vidunderligt söt och späd, en månad idag och helt ljuvlig. De växer lite på 9 månader kan man ju konstatera 😅

Vi hittade en trappa att sitta på som kändes perfekt i vårsolen innan ett sällskap kom förbi och sa att de sett en stor svart huggorm där tidigare. Nåja, den höll sig borta när vi satt där i alla fall.

Lovis och Sixten

Sen gick vi en sväng i maklig takt medan bebisarna sov och tills jag upptäckte att det bara var en halvtimme kvar till Arvids hämtning efter skolan. Jag hann dit ändå, bara några minuter sen.

Publicerat på 22 mars 2022, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Picknick vid Smedstad dammar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: