Verandastädning på schemat

På vintern är den största händelsen på vår punchveranda att mina stackars pelargoner dör när det blir för många minusgrader och sen står de där och ser trista ut resten av vintern. Nån gång borde jag ju lära mig att det blir för kallt där men den dagen är visst inte här ännu.

Idag åkte de döda växterna ut och jag dammsög upp de sista barren från julgranen. En ljusstake eller två och några av de oändligt många elefantöronen fick flytta ut och sen kändes det beboeligt igen. Det blir väldigt varmt när solen tittar fram på vårkanten och är ju riktigt mysigt att sitta i gungstolen och sticka.

En bebis är väl den finaste inredningsdetaljen ändå?
En Göran, som bodde här fram tills i mitten av 00-talet, har målat väggbonaderna eller vad man ska kalla dem? Fina små detaljer i vårt hus.

Här kommer jag vara mycket i vår!

Publicerat på 23 mars 2022, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Verandastädning på schemat.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: