Påskloppande och pass!

Arvid och jag åkte till Hjärta till hjärta igår och loppade till påsk! Jag saknar fina dukar och nu gjorde jag slag i saken och köpte flera dukar, några porslinshlns och en söt påskkärring som ska hängas upp i fönstret! Framför allt gillar jag den gula duken med broderade höns, den får ligga på soffbordet!

Idag lyckades jag, efter många uppdateranden, få en passtid till mig och Lovis! Det går visst att få strötider om man letar tidigt på morgonen och laddar om sidan gång på gång. Annars finns närmast tillgängliga tider i mitten av januari 2023 i Östergötland! Det är ju helt sjukt tycker jag och känner mig kränkt på mina medborgerliga rättigheter. Nog att det står på hemsidan att man ska vara ute i god tid men 9-10 månader innan är ju inte rimligt någonstans.

Iaf, nu har både jag och Lovis snart giltiga pass och Lovis pass kommer ju vara gulligt så det inte är klokt 😍 Hon fick sitta i en liten stol och tittade allvarligt på kameran. Otroligt söt och jag är givetvis opartisk som vanligt.

Publicerat på 01 april 2022, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Fina fynd! Och så bra att det löste sig med passtiderna, verkar som att det ändå gör det om man bara ligger i och uppdaterar ofta!

    Gilla

    • Ja man måste ligga i och vara flexibel med! Jag hade inget inbokat men Pascal fick ju ta långlunch eftersom båda vårdnadshavare måste vara med för att barn ska få pass.

      Gilla

%d bloggare gillar detta: