Cumulus blouse

Min första luddiga tröja, cumulus blouse är klar! Den skulle stickas i dubbel tråd mohair men jag stickade den i alpacka. Anledningen till alpacka för att jag hittade roliga färger i borstad alpacka. Jag har hållit på med den ganska länge för att jag först höll på med sjalen och sen för att garnet tog slut och jag fick köpa nytt. Men äntligen är den färdig, blockad och till och med använd idag 🙂

Publicerat på 17 maj 2022, i Just nu, Stickning. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. jättefin! Jag kämpar på med mina projekt, inget av det vill riktigt bli klart.

    Gilla

  2. Härlig känsla när man är klar med ett projekt🤗😁❣ Själv har jag lite svårt för de där luddiga garnerna när jag ska handarbeta, vilket ju är lite synd för slutprodukten blir ju gosig.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: