Hedvig

Hej och välkommen!

Jag är mamma, hundägare, vegetarian, syster, dotter, biolog och en massa annat. Jag bor mitt på Östgötaslätten i ett stort gult hus tillsammans med min sambo, vår son, 2 border collies, får och höns.

Mitt stora intresse är hundar, och då i synnerhet mina egna goa killar Monster och Yeti. Hundarna och jag har framför allt tränat och tävlat i agility men på grund av olika skador så har vi fått lägga ner det. Istället tränar vi vallning och jag satsar på att Yeti ska bli godkänd vallhund och ta plats på tävlingsbanan.

1005328_10151811373711514_1134290122_n Jag blev mamma i juli 2014 och det har förändrat mig och mitt liv. En liten person med en massa egen vilja som kräver sin plats i vår familj, som flätar samman familjen och som får mina känslor att välla fram. Hormonduschen jag får när jag nosar på hans fjuniga huvud är mer beroendeframkallande än allt knark i världen!

Andra saker som ligger mig varmt om hjärtat är feminism, naturen, ekologiskt producerad mat, återvinning, att försöka minska det ekologiska fotavtrycket och jag tycker det är en komplimang att bli kallad politisk korrekt.

Den här bloggen är mitt avtryck i cyberspace och här har jag tolkningsföreträde. Här skriver jag om hundarna och deras träning men även om livet som mamma, om hönsen, fåren, djurrätt, feminism, föräldraskap, tygblöjor, bära barn och mycket annat. Jag har bloggat sedan 2006 så det finns en hel del godbitar!

Välkommen in 🙂

%d bloggare gillar detta: