Seemework Monster

Uppdaterad 2016-08-02

Seemework Monster är en glad hund, han är faktiskt alltid positiv och tror gott om precis allt och alla. Monster gillar att köra agility, valla får och ligga i soffan med tassarna i vädret, gärna i mattes knä. Monster hoppade rakt in i mattes hjärta när han var 5 veckor gammal och där har han fortfarande ett alldeles särskilt rum, för Monster, ja han är en väldigt väldigt speciell hund. Monster är förutom att vara världens bästa träningskompis även mattes hjärtegull och älskling och det finns faktiskt inget bättre än att borra ner näsan i det mjuka fluffet bakom Monsters alldeles perfekta öron 🙂

Monster var en pysslig valp- och unghund och har förstört ganska mycket inredning såsom en matta, lite prisrosetter, en skohylla, några böcker, ett utstickande hörn i studentlägenheten som matte senare fick spackla upp igen,  och döm om min förvåning när han en dag hade lyckats få hål på en ginflaska och spillt ut gin på mattan. Men nu har Monster växt upp och är en störtskön hund som kan slappna av när matte är borta och som slår på full gas så fort träning verkar vara på g.

Monsters mamma heter Kelliegårdens Instant Inz och pappa heter Strandängens Ben. Monster är född 2009-03-23 och  kommer från kennel Seemework i Andrarum.

I maj 2015 blev Monster halt efter en agilitytävling och det upptäcktes att han hade artros i flera tåleder på båda framtassarna. Tyvärr håller Monster inte längre för att tävla eller träna agility. Som tur är kan vi hålla igång vallningen ändå!

 

  1. Monster skickar en hälsning från Andrarum. Vi har börjat klättra ur lådan och det är full fart. Längtar att få visa upp sig för sin blivande matte 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: